مشاوره حقوقی رایگان - فروش پارکینگ مزاحم به جای غیر مزاحم

سلام.4سال پیش یه واحد آپارتمان پارکینگ دار خریداری کردم بعدازدریافت سند متوجه شدم پارکینگ مزاحم است چون هیچ تجربه ای نداشتم نمی دانستم رودست خوردم تا اینکه چندماه پیش تصمیم به فروش آپارتمانم گرفتم تازه فهمیدم چه اجحافی درحقم شده چون پارک به قیمت غیر مزاحم به من فروخته شده بود متاسفانه فروشنده ومشاور املاک ازاعتماد من سوء استفاده کردن حالا من میتوانم اقدامی انجام دهم تا حقم رابگیرم؟از پاسخگویی شماسپاگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی و گفتگو دارد