مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از عدم پرداخت چهار درصد سختی کار بعد هشت سال در یه بیمارستان نظامی

باسلام وخسته نباشید

اینجانب هشت سال به عنوان پرستار در یه بیمارستان نظامی مشغول هستم .

1-و بیمارستان سختی کار رو پرداخت نمیکنه و با سابقه نه سال که دارم کی میتونم بابت سختی کار شکایت کنم ؟ آیا باید بعد پونزده سال شکایت کنم یا الانم میتونم؟

2-باتوجه به اینکه بیمارستان نظامی هست شرایط شکایت به چه صورت میباشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام همین حالا میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص پیگیری کنید