مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام
بنده سال قبل ملکی را معامله کرده ام که وام جانبازی داشت. و سند شش دانگ ملک بنام جانباز محترم بود. و من وکالت بلاعزل از ایشان داشتم.
ایشان الان فوت کردند.و وراث ایشان ادعا و قیام کرده اند. و اطلاعات این ملک را در فرم اموال متوفی نیز برای انحصار وراثت ثبت کرده اند ( چون سند بنام جانباز متوفی است)
حال من فقط در دست یک قولنامه خرید دارم و یک وکالت بلاعزل

قانون چه می گوید؟؟؟؟
حق با کیست

آیا باید به هنگام معامله تضمین های دیگری میگرفتم که در دادگاه با عدله کافی باشم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام وکالت عقد جایز است و حتی اگر بلاعزل هم باشد با فوت و یا حجر یکی از طرفین از بین می رود و لذا وکالت شما اعتباری ندارد و باید به طرفیت ورثه دادخواست اثبات مالکیت و خلع ید بدهید