مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با پیامک واتساپ

با سلام. حدود یک سال و سه ماه پیش با خانمم سر یک موضوعی اختلاف داشتم. بعد بهشون پیامک واتساپی دادم که میکشمت . و دوباره پیام دادم که میکشمت و خودم میکشم ترسو .تو این بازی شروع کردی . من این بازی تموم میکنم.
بعد گذشت 1 سال و 3 ماه و بعد این پیامک ها اشتی کردیم. الان خانم یادش اومده و رفته شکایت کرده که من تهدیدش کردم. اصل پیامک داخل گوشیشون هست
ایا صرفا با گذشت 1 سال و 3 ماه از این پیامک . میتواند حکم علیه من بگیرد ؟ من کلا منکر این پیامک شده ام

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بهرحال پیامک تهدید بوده. هر چند شما منکر شدید بستگی به شرایط پرونده و نظر قاضی دارد