مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اجاره نامه رسمی اوقافی

سلام وخسته نباشین....ازسال93تا96 اجاره نامه رسمی اوقاف برای یک زمین دارم که حق پذیره روهم خودم واریزنمودم....بااتمام قراردارددرخواست تمدیدنمودم که گفتن پرونده زیاده باردیف خودشان تماس میگیرن که سال98 گفتن هزینه نقشه برداربدم که واریزنمودم که بازگفتن خیلی شلوغه خودشان تماس میگیرن وجای هیچ گونه نگرانی نیست و....متاسفانه کارشناس محترم عمدایاسهوا واسه شخص دیگری نقشه برداری نموده که حدود200مترش افتاده روملک من...طرفم ازم شکایت تصرف عدوانی وممانعت ازحق کرده که قاضی گفت کارشناس رسمی نقشه برداری مشخص میکنه حق باکیه که کارشناس هم بامطالعه پرونده هادراوقاف نوشتن که هم حق منه هم اون واین اشتباهه اوقافه که واسه هر2نفراجاره نامه داده...اخرسرقاضی گفت که اسنادهرکس تقدم داشته باشه اون حقه وطرف دیگه بااوقاف بایدحل کنه....متاسفانه وقتی دیدپرونده من ماتقدمه نظرش عوض شدگفت اینامهم نیستندمهم اعتبارسنده وبهانه کردن به قاضی گفتم ابطال یالغونکردن سندرو.....این درحالیه که اوقاف خودشون گفتن اشتباه ازمابوده وخودشان کمسیون حل میکنن امابازقاضی محترم نظرهای ضدوتقیض داره وحالابعد15ماه گفتن بیاین دادگاه بررسی کنیم....من الان چیکاربایدبکنم وچی بگم تودادگاه که قاضی قانع بشه.

ایااگراجاره نامه درموقعش تمدیدنشودازاعتبارمی افتد؟
اگرهزینه نقشه بردارواریزشده وتاحالا اجاره نامه تمدیدنشده این چطورمیشه اگه شکایتی درمیان باشه؟
اصلااوقاف اگه وقت تمدیداجاره بگذره میتونه بدون اطلاع لغووابطال کنه؟البته اجاره نامه رسمی میگم نه موقت وقیدشده؟ حالابااین اوصاف من به جناب قاضی طبق کدوم ماده وقانون چیزی بگم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید