مشاوره حقوقی رایگان - دوباره شکایت کردن

باعرض سلام و خسته نباشید، ببخشید یه مشکلی داشتم لطفا جواب بدید:
زن بابای من رفت شکایت کرد که دخترای شوهرم با شوهرم منو زدن بعد احضاریه اومد، بعدش ریش سفیدی کردن گفت بشرط طلاق و 30 میلیون پول رضایت میدم تمام شد رفتن پاسگاه زنه امضا کرد بابام امضا کرد، الان بعد 20 روز دوباره حکم جلب خواهرام اومده دم در، این چجوریه اصلا؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد رضایت نامه بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی و گفتگو دارد