مشاوره حقوقی رایگان - جلب مجدد

عرض سلام و احترام. با توجه به عدم ایفای تعهدات شرکت در قبال بانک منجر به صدور حکم جلب اعضای شرکت توسط بانک ودر نتیجه منجر به جلب و بازداشت گردید بر این اساس ملکی توسط شخص ثالث معرفی گردید که ملک مربوط در رهن بانک دیگری بود لیکن با توجه به ارزنده بودن ملک مازاد ان جهت تودیع وثیقه مورد موافقت دادگاه قرار گرفت و منجر به ازادی اعضای شرکت گردید .بر این اساس تشریفات قانونی برگزاری مزایده صورت گرفت لیکن با توجه به عدم وجود خریدار در دونوبت مزایده بانک اصرار بر این دارد که از وثیقه تودیع شده بگزرد و حکم جلب مجددا پی گیری نماید . با توجه به توضیحات مطروحه ایا امکان جلب مجدد وجود دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله میتوانید مال دیگری معرفی نمایید