مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن برگ کمپانی خودرو

ماشین خریدم بعد از سه ماه کمرم درد گرفته میخوام بفروشم کل مدارک موجوده فقط برگ کمپانی نداره،،، یه دونه کپی ازش هست،،، به کسی که میخوام بفروشم،،، میگه حتما باید باشه،، ماشین خاور هست مدل 1370،،،باید حتما باشه برگ کمپانی. میشه تعویض پلاک کرد وسند زد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برگه کمپانی لازم است المثنی بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برگه سبز وجود داشته باشد شما میتوانید بنام وی وکالت تعویض پلاک دهید