مشاوره حقوقی رایگان - سلام ببخشید من ماشین خریدم گه برگه کمپانی نداره آیا مشکلی بعدا برای فروش پیش نمیاد

سلام ببخشید من ماشین خریدم ولی برگه کمپانی نداره آیا مشکلی بعدا برام نداره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام به نظر مشکلی پیش نمیاد.
می توانید از پلیس راهور پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تعویض پلاک امکان ندارد و شما باید ابتدا
درخواست المثنی را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تعویض پلاک انجام داده اید مشکلی نیست اما برای فروش ماشین باید حتماً با سند کمپانی را داشته باشید بهتر است از خریدار تقاضا کنید و یا اگر گم شده تقاضای المثنی دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است از طریق نمایندگی پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به تعویض پلاک مراجعه و پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه ،
بهتر است جهت اخذ المثنی اقدامات لازم را انجام دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر برگه سبز و سند داشته باشد و کارت ماشین کافی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بک درصد ممکنه مشکل پیش بیاد اصل کارت سبز و کارت خودرو است که باید بنام شما شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً مشکلی پیش نمی آید مهم برگ سبز و کارت ماشین است � به نام شما باشد با این حال می‌توانید نسبت به اخذ المثنی آن اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است مشکل ساز شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله باید آگهی روزنامه شود و 10 روز بعد به شرکت سازنده مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا درخواست المثنی را بدهید با برگه درخواست تعویض پلاک انجام دهید