مشاوره حقوقی رایگان - دفاعیه زوج در برابر اجرت المثل ایام زوجیت

سلام. 7 ساله که با همسرم ازدواج کردم و دو پسر 14 و 2/5 ساله دارم، من و همسرم ازدواج دوممون هستش . که پسر بزرگتر از همسرم اولم هستش و 6 سال با ما زندگی کرده و یکساله که رفته با مادرش(همسر اولم). 4 ماه پیش بعد از یه بارداری پنهانی و بعد از سقط شدن خودبخود جننین در 2/5 ماهگی بدون اینکه من از وجودش با خبر باشم بعد از اختلافمون همسرم ترک منزل کرده. با وجود علاقه شدید و اصرار من و وساطت بی امان اطرافیان راضی به برگشت نیست. و الان هم 800 نفقه پسر دوم و 13 میلیون برای 6 سال اجرت المثل براش کارشناسی شده و 1 سکه مهریه رو هم اجرایی کرده. مستاجرم و ماهی 1/5 اجاره میدم. با توجه به اینکه مبلغ اجرت زیاد هستش و پیچیدگی شرایط مالی، الان معقول ترین راه چیه؟ نمیدونم چکار کنم. رفتم برای اعتراض و میگن باید هزینه کارشناسی بدی که خودش معزله. برای نفقه بچه هم رفتم اعتراض کنم و گفتن که باز هم هزینه کارشناس داره و چیز قابلی هم کسر نمیشه. عدم تمکین دادم و تنها راهنمایی که کردن گفتن که باید لایهه بدی.
با توجه به اجاره خونه و نفقه پسر بزرگترم، حالا نفقه پسر کوچیکم و اجرت المثل هم مشکل بزرگی شده از طرفی هم حکم اجرای 1 سکه مهریه اومده. من نمیدونم باید چکار کنم؟ این دیگه چه قانونیه؟ همسرم نمیگه طلاق و رفته عنوان کرده که بیکاره و اعتیاد و از اینطور چرت و پرتها. یعنی من نمیتونم و نباید کاری کنم؟ یه شبه 40 سال زندگیم رفته رو هوا و بچه هام جدا از هم هستن. یه بار با طلاق از همسر اولم سال 86 همه زندگیم رو دادم و صفر شدم و مریض و حالا دوباره از اول.
تو رو به انسانیت و حقوق بشر و خدا راهنماییم کنید. موندم هاج و واج و دوباره دارم افسرده میشم و دیگه کم کم سر کار هم انگیزه ندارم برم.

ممنونم. حق یارتون

پاسخ ها :

اجرت المثل ایام زوجیت اجرت المثل