مشاوره حقوقی رایگان - برگه جلب

با سلام
فردی را برای پرداخت مبلغ چک محکوم کردم و از زمان صدور اجراییه 7 ماه گذشت چون اموالی یافت نشد برای صدور برگه جلب اجرای احکام ممانعت میکنه میگه 20 روز پیش دادخواست اعسار داده آیا دادخواست اعسار خارج از وقت قانونی بعد 7 ماه مانع جلب میشود ؟؟؟
طبق قانون باید برود زندان با وثیقه آزاد بشه تا وقت دادگاه ؟؟؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سوالم کامل می باشد نیاز به حوصله بیشتر دارد
بهم برگ جلب نمیدن میگن اعسار داده البته خارج از زمان قانونی (7ماه بعد از صدور اجراییه) که طبق قانون باید به قید وثیقه آزاد باشه تا روز دادگاه اعسار
چیکار کنم؟؟؟؟؟

برگه جلب