مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری زمین

با سلام و خسته نباشید.
در سال 1391 یکی از عمه هایم (فروشنده) سهم الارث زمین کشاورزی (بایر) پدریش را طبق یک مبایعه نامه ی بنگاه به مبلغ 7 میلیون تومان به پدر من (خریدار) فروخت. البته هیچ مبلغی رد و بدل نشد فقط با نوشتن این بند که مبلغ 7 میلیون تومان بصورت نقدی پرداخت شد و 2 نفر شاهد هم آن را مهر و امضاء کردند و قیمت آن قطعه زمین در آنوقت همان بود.
حالا حدود 8 ماه هست که پدر بنده فوت شده اند و عمه ام می گوید که من سهم خود را به برادرم داده ام و حالا که فوت شده دیگر به فرزندانش نمی دهم.
سوالم این است که اگر کار به شکایت کشید آیا آن مبایعه نامه در دادگاه برای ما سودی دارد؟
یا دادگاه این قضیه را به پای قسم خوردن می گذارد؟ و اگر عمه ام قسم بخورد که پولی دریافت نکرده آیا دادگاه به او حق را می دهد؟

با تشکر از پاسختان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در صئرتیکه سند به اسم پدر شماست مشکلی پیش نمیاید مگر اینکه عمه شما بتواند ثابت کند معامله صوری بوده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک نیازمند بررسی است اگر صوری بودن ثابت شود معامله باطل می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قولنامه با امضای شهود معتبر است و وراث قائم‌مقام مورث هستند و استدلال ایشان(عمه شما) وجه قانونی ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله مبایعه نامه معتبر است و عمه ملک خود را فروخته و دیگر نمیتواند ادعایی نمایید یا اگر هبه کرده باشد عقد هبه دیگر قابل رجوع نیست و