مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای

سلام. ایا پس از صدور رای بدوی و قبل از انکه از پرونده تجدید نظر خواهی شود یا پرونده به دادگاه ارسال شود میتوان تقاضای دستور موقت کرد اگر خیر به چه علت ؟

پاسخ ها :

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.بله صدور دستور موقت در دادگاه تجدیدنظر امکان پذیر است اما اجرای دستور موقت منوط به تایید رییس کل دادگستری استان است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست از دادگاه تجدید نظر هم ممکن است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر دستور موقت یا قبل از دادخواست اصلی است یا همزمان با دادخواست اصلی بایستی ارائه گردد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

خیر به دلیل اینکه قاضی بدوی از رسیدگی فارغ شده و دیگر نمیتواند تصمیمی بگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست دستور موقت ممکن است قبل، بعد و یا همزمان باطرح دعوی اصلی انجام پذیرد