مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام وتشکربابت جواب دادنتون
خانمم شکایت استرداد جهیزیه در شورای شماره2 نموده و منو محکوم کرده و حکم قابل اعتراض در محاکم عمومی و حقوقی است. من چون پول اعتراضو نداشتم هم اعسار زدم و هم اعتراض. دوباره پرونده اومده همون شورای2. مگه نمیبایست در دادگاه عمومی به اعتراض من رسیدگی بشه؟ ایا من میتونم اولین جلسه که شاهدین اعسار خواستن. درخواست بدم شعبه رسیدگی شورا عوض بشه؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرجهیزیه موجودباشدباید برگردانی،اگرموجودنیست شماضمانتی نداری،برای چه اعساربدهید؟