مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از ارث

سلام
13 سال پیش خانه مان را در تهران فروختم و به کاشان هجرت کردیم. پدرم پس از چند وقت به رحمت خدا رفت. پدر به خاطر از کار افتادگی تمام کارها را به من سپرده بود. خانه تهران را خودم فروختم و خانه کاشان را نیز خودم خریدم. و دو برادر دیگرم را در طبقه بالا و پایین مادرم مستقر کردم. چون خانه 3طبقه بود و برای من که پسر بزرگ هستم کجایی نبود، به تهران برگشتم و اجاره نشین شدم. حال پس از 13 سال (بعلت گران شدن اجاره) هیچکدام از دو برادرم حاضر به تخلیه خانه نیستند و هریک میگوید: دیگری بلند شود. از اردیبهشت تا امروز تمام اسباب من در کنار حیاط به فنا رفته. خودم بهمراه دو دختر و همسرم در یه اتاق6متری میخوابیم. حالا که میخوام وکیل بگیرم، میگویند بفروشیم و سهم مساوی ببریم. در این 13سال دقیقا 420 میلیون اجاره داده ام. دقیقا هردو انها به همین مقدار خانه و ماشین خریده اند. و هر دو خانه خود را اجاره داده اند. یاریم بفرمایید تا خداوند دست یاری خود را از شما برندارد. سپاس

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

سلام شما میتوانید از ایشان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف انها از زمان فوت پدرتانتا زمان اجرای حکم و نیز تقسیم ترکه و فروش مال مشترک را از دادگاه تقاضا نمایید طبق نظر کارشناس، قبل از ان میتوانید تقاضای مهر و موم ترکه را نمایید، موفق باشید