مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت بدون جرم

سلام ‌. . برادر بنده کارگری داشته که دامادش به جرم سرقت بازداشت شده بعد خانمش که دختر کارگر برادر من بوده ‌پیله کرده که یک کاری کن شوهرم آزاد بشه میگه جواب که نمی دادم پیام میداد بعد برادر من بخاطر خلاص شدن خودش از تماس و پیامهای پی درپی الکی پیام داده باید هزینه کنی که بشه کاری کرد فقط همین حالا اطلاعات برادر من را 20روزه بازداشت کرده و هیچ کس حتی زن و بچهاش نمیزارن ببینمش خواهشن راهنمایی کنید که چکاری باید کرد که برادرم از این گرفتاری رها شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور داده پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال واضح نیست. در هر صورت باید از طریق مرجع بازداشت کننده پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق مرجعی که دستور داده پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند گفتگو و بررسی است در صورت نیاز تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای راهنمایی با وکلا تماس بگیرید نیاز به اخذ توضیحات است