مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شکایت کذب و دروغ بدون مدرک فقط با حرف

من از خواهرشوهرم که 3ماه پیش به بنده توهین کرده و تهدید کرده شکایت کردم و این خانم محکوم شدن و چون محکوم شدن بعد از سه ماه رفتن با ادعای دروغ از برادر خودشون که همسر من هستن شکایت کردن که من رو برادرم تهدید به مرگ کرده از این طریق می خوان من رو مجبور به رضایت کنن ایا شکایت این خانم از همسر بنده که فقط ادعا کرده و شاهد هم شوهرشو و بچه شو گفته به جای میرسد

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

بسته به ادله و نظر قاضی دارد