مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مرد از زن

باسلام من چهارسال با اقایی اشنا و وارد رابطه ای شدم در این چهارسال دوسال اول هفته ای بهم سرم یزد ولی دوسال اخیر بخاطر اینکه قصدمون ازدواج بود کنارم زندگی کرده خونه و زندگی برای خودم بوده ایشون فقط درحدی ک خرج منزل باشه برایم هزینه میکنه و خودم بخاطر شغلم مابقی هزینه رومیدادم ولی بخاطر اخلاقمون و شکست قبلی که هردوداشتیم از زندگی قبل .. برای ازدواج هردو تردید داریم طوری ک من ازدواج با ایشون صرفه نظر کردم ولی ایشون بسیار پاپیچن ک من خرج کردم اگه بخواهی با من زندگی نکنی هم تهدید ب مرگم‌ میکنه هم ادعای ک باید تمام این مخارج ک چهارسال خرج کردمو بدی ایا ایشون میتونن از من شاکی باشن یا برعکس من‌ میتونم شاکی باشم

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
خیر
در صورت ادامه مزاحمت های ایشان ،طرح شکایت نمایید
برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
شکایت با عنوان‌ مجرمانه تهدید نمایید نسبت به بخش دیگر سوال ایشان امکان مطالبه مخارج را ندارند مگر اینکه دلیلی بر وجود طلب ارائه نمایند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت نمایید‌.
برای توضیحات تکمیلی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید در صورت شکایت به نظر مشکل پیش میاد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ،سعی کنید موضوع را با صحبت حل کنید . اما میتوانید به جرم تهدید به قتل شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تهدیدات ادامه دار شد میتوانید شکایت کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام دوست عزیز میتوانید به جهت تهدید از ایشان در صورت داشتن شاهد شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر تهدیدات ادامه دار است قابل شکایت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شکایت ایشان رد خواهد شد مگر
ایشان مبلغی را به حساب شما واریز کرده باشد که در این صورت میتواند درخواست مطالبه وجه نماید