مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام پدرم و مادرم طلاق گرفتند اما پدرم هيچ هزينه اى حتى يك ريال تاكنون بابت فرزند خود پرداخت نكرده و من ٣٩ ساله هستم و از كودكى تاكنون نه پدرم را ديدم و نه ريالى او خرج من كرده و من مجرد هستم چطور و چه مبلغ ميتونم ازش قانونى بگيرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
نفرمودید آقا هستین یا خانم
در صورت نیاز به مشاوره با بنده تماس بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما هیچ ممبلغی نمی توانید از او بگیرد زیرا نفقه اولاد عطف به گذشته نمی شود.
اما اگر دادگاه در زمان طلاق نفقه جاریه شما را مسلم و آن را بر عهده پدر قرارداده است و ایشان مبلغی تادیه ننموده اند می توانید با توسل بر این حکم اقدام نمایید اما عموما دادگاه به این نوع موارد ترتیب اثر نمی دهد.
اگر مادرتان هزینه های شما را تقبل کرده است می تواند در خصوص خرج این مبالغ در زمان سرپرستی و حضانت شما از پدر شما تقاضای اجرت و یا نفقه نماید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و بحث در این خصوص با بنده یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

همکار محترم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم