مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن دیر کرد وام

سلام سال 1386از بانک پنج میلیون وام گرفتم پرداخت نکردم به دلیل ناتوانی مالی
الان که خواستم تسویه کنم شده چهل میلیون تومن من زنی خود سرپرست و تحت پوشش کمیته امداد هستم
راهی برای کم کردن جریمه دیر کرد وام هست لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایط پرداخت وام برای بانکهای دولتی و خصوصی متفاوت است که باید برای شما شرح داده شود . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید