مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت بنگاه با مجوز اتحادیه در مجتمع تجاری

بنده یک بنگاه املاک در یک مجتمع تجاری احداث نمودم. بهره بردار جدید با نصب بنر از فعالیت من در مجتمع جلوگیری بعمل آورده به استناد اینکه با شرکت سازنده قرارداد بهره برداری دارد. از آنجائیکه بنده خودم مالک مغازه هستم با مالکین رابطه خوبی دارم. آیا کار ایشان به لحاظ قانونی درست است. لازم بذکر است با فشار بر مالکین ممانعت از قرارداد با من ایجاد کرده است و اجازه ورود مستاجرین به مجتمع را نمی دهد آیا قابل پیگیری قضایی از طرف من می باشد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.