مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران

با سلام بنده مدت 15 سال در شرکت بهره برداری مترو تهران در قسمت پستهای برق فشار قوی به صورت پیمانی مشغول به کار هستم و فرزند جانباز 25 درصد اما مکاتبه و نامه نگاری که با امور ایثارگران مترو در جهت تبدیل وضعیت شده ام آن نهاد هیج جوابی نمیدهن و می‌گویند دستور از شهرداری باید بیاید بنده هم از طریق دیوان عدالت شکایت کرده ام و آن هم نامه زده اند برای اداره کار شعبه مربوطه اما هیچ رسیدگی نمی‌شود و با توجه به اتمام این طرح تا آخر سال 1400 و فرصت کم لذا از شما تقاضا دارم بنده را راهنمایی کنید چه باید کنم ممنونم از لطفتان جهت راهنمایی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید