مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری 6 دستگاه ماینر قاچاق توسط مستاجر در خانه اجاره

سلام و خسته نباشید این جانب یک باب منزل ویلایی به شخصی اجاره دادم و در بنگاه قولنامه نوشتیم ، بعد از گذشت سه ماه از طریق پلیس اگاهی بامن تماس گرفتن که در منزل 6 دستگاه ماینر غیرمجاز و همچنین برق از پشت کنتور گرفته شده است و مستاجر بعد از اینکه متوجه میشه متواری شده و شکایت هم کردیم بازهم متوجه شدیم هنگام نوشتن قولنامه از کارت ملی کسی دیگر استفاده کرده و حالا تمام جرایم افتاده گردن من که صاحب خانه ام وتعزیرات میگوید یا مستاجرت را بیاور یا جرایم را باید پرداخت کنید ایا من به رای بوی که به ضرر من شده اعتراض کنم می توانم موفق شوم چون خود پلیس اگاهی نمانده مستاجر را بگیرد وفرارکرده

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید