مشاوره حقوقی رایگان - اجراي راي كميسيون پزشكي

سلام وقت بخير
من پرستار شاغل در بيمارستانم كه به علت مشكل قلبي از طريق كميسيون اقدام به حذف شيفت هاي شبكاري كردم و با توجه به نظر كليه متخصصين محترم قلب مبني بر حذف شيفت شب راي كميسيون صادر شد و شب كاري هاي بنده رو اعلام كردن بايد حذف بشه ولي با توجه به كمبود نيرو محل كار بنده اين راي رو اجرا نميكنن البته توصيح بدم من به علت دوري از محل كارم درخواست دادم كه محل كارم نزديك به محل سكونتم باشه و بنده رو مامور به خدمت كنن در درمانگاه نزديك به منزلم (رديف كاري بنده با محل سكونتم نيم ساعت فاصله دارد)
من رو مامور كردن جايي نزديك به منزلم و الانم ميگن در صورتي راي كميسيون اجرا ميشه كه شما به محل كار خودت يعني جايي رديف بنده هست برگردم ولي با توجه به استرس بنده و مشكلات شديد قلبي من نميتونم تو جاده برم و بيام سوالم اين هستش آيا اگر بنده دادخواست به ديوان عدالت بفرستم راي مثبت به درخواست من ميدن كه راي كميسيون من همين محل كارم كه مامور به خدمت هستم اجرا بشه(راي كميسيون بنده تغيير شغل هم هست كه زير بار نميرن و ميگن در صورت اجرا هم تغيير شغل موافقت نميشه) در حال حاضر من ٦ تا شيفت شبكاري ميام و شيفتهاي روز كاري تكنفره و بسيار شلوغ و همينطور كه ميدونيد پرستاري شغل بسيار پراسترس و سختي هست و بنده با اين شرايط قلبي واقعا نميتونم ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد بنده رو.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، می توانید به دیوان داخواست بدهید دیوان بر اساس دلایل شما رأی صادر خواهد کرد.