مشاوره حقوقی رایگان - طرح تفصیلی

سلام
زمینی به مساحت 200 متر دارم که اقدام به گرفتن پروانه ساخت کردم ولی شهرداری گفت که در طرح تفصیلی شهری قرار داره
حدود دو سوم زمین من داخل طرحه
از طرف دیگه خود کارکنان شهرداری میگن احتمالا 20 سال دیگه هم این طرح اجرا نمیشه
آیا با شکایت به دیوان عدالت اداری میتونم مجوز ساخت بگیرم؟؟
راه حل این موضوع چیه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام تنها راه حل دیوانه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت ابطال طرح یا الزام به صدور پروانه از طریق دیوان پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه این مشکلی است که در طرح تفصیلی برای بعضی زمینها پیش امده و معمولا شکایت به دیوان هم بلا فایده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما ب دیوان شکایت کنید و نهایتا شهرداری طرح تفصیلی را ارایه دهد. نتیجه ای کسب نخواهید کرد . بهتر است برای اظهارنظر دقیقتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا مدارک را بررسی کنیم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا با شهرداری توافق کنید یا اگر فایده ای دارد شکایت