مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ مبایعه نامه-هدایت

یک واحد آپارتمان معامله شده با شرایط 80 م نقد- 120 م وام بانکی به شرط آماده شدن سند قبل عید و ارایه به بانک برای دریافت وام -یک فقره چک 45 م بدون تاریخ- 25 م چک خرداد 98-چکها و خود قرارداد امضا شده نزد املاک است و بنده با دریافت 80 م برای دریافت پایانکار و سند 2 ماه تلاش نموده ولی آماده نشد و حدود 3 ماه دیگر احتمالا بدهند. به نظرم مغبون شده ام و با اینکه با ده درصد ضرر 88 م به املاک سپردم خریدار ده درصد کل را میخواهد. یعنی 28 م، چگونه فسخ کنم ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ اول باید به شرط فسخ قرارداد در مبایعه رجوع کنید و اینکه این حق فسخ در مبایعه نامه پیش بینی شده یا نه .در این صورت حق فسخ راحت انجام خواهد شد.