مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی رد دادخواست

با سلام
دادخواست ابطال رای داور را به دادگاه ارسال نمودم شعبه مربوطه اخطار نقص دادخواست ( کسری هزینه دادرسی) را ارسال نمود واینجانب درمدت قانونی هزینه دادرسی را واریز نکردم لیکن دادگاه رای رد دادخواست را صادر کرد و اعتراض اینجانب مورد قبول نگردید رای قطعی رددادخواست صادر گردید حال آیا دادخواست ابطال رای داور مالی میباشد یا غیر مالی اگر غیر مالی میباشد آیا رای صادره یعنی رددادخواست بخاطر هزینه دادرسی درست است یا نه اگر جواب منفی باشد یعنی رای شعبه مربوطه (رد دادخواست) نادرست است حال ایا میتوانم اعاده دادرسی ماده 477 را بدهم یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، دعوای غیر مالی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع داوری ملاک می باشد اگر رای داوری مالی باشد بایستی به صورت مالی تم را ابطال نماید و اگر غیر مالی باشد غیرمالی توصیه می‌شود از ابتدا نسبت به تقدیم دادخواست اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله رای صادره صحیح است و امکان اعاده دادرسی وجود ندارد