مشاوره حقوقی رایگان - پاک کردن اینستاگرام

سلام خسته نباشید من مادری هستم که چند ساله توی پیج اینستاگرامم درس های بچم رو میزاشتم بچم چون علاقه زیادی به تدریس داشت و فیلم زیاد میگرفت من هم‌ میگذاشتم و بعدا از گوگل کاربرگ های پیدا کردم که بدون جواب یعنی فقط سوال بود میگذاشتم بعدا من نمیدونم چرا احمق شدم و چند تا از فیلم های معلم بچم رو داخل پیجم‌ گذاشتم و حواسم نبود که به ایشان بگویم راستش حالا که معلم بچم فهمیده میگه باید پاک کنی من هر چی در مورد ایشان بود پاک کردم بجز کاربرگ های که برای ایشان نیست و همه جا هست و همه استفاده میکنن تحت هیچ شرایطی از فیلم های ایشان در پیج من اصلا نیست ولی ایشان میگویند اگر کلا پیجت را پاک نکنی کلا من ازت شکایت میکنم من باید چکار کنم اشتباه کردم چندین بار معذرت خواهی کردم عذر خواستم و هیچی از ایشان نیست ولی ایشان اصرار دارن پاک بشه پیج من ایا شکایت کنن از من چیزی میشه تو را بخدا راهنماییم کنید اخرین امیدم شمایید تو را به قران کمکم کنید شما را به دست های بریده حضرت ابوالفضل کمکم کنید ایا می تواند کاری کند پیجم پاک شود همون روزی که گفتن من همه فیلم های ایشان را پاک کردم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی رسد شکایت ایشان نتیجه ای به همراه داشته باشد