مشاوره حقوقی رایگان - قصور مامورین آگاهی در پرونده آدم ربایی

کم کاری مامورین آگاهی و افسر پرونده که منجر به منع تعقیب از طرف بازپرس که در تصمیم نهایی بازپرس و دادستان مبنی به این پرونده که از جرایم غیر قابل بخشش است فرموده اند علم قضاوت ما در حجم پرونده نمیباشد والسلام...در طی برنامه ریزی از سمت همسرم و اجیر کردن دو فرد ناشناس مورخه 27.1.98 من و پسرم را میربایند که ادله های بنده گزارش کلانتری.. دو شاهد..شهادت کسبه و همسایه ها..تحقیقات آگاهی در محل..نقطه زنی همراه..فایل صوتی تهدید دوباره..و در آخر بهترین شاهد پسرم که 11 سالش بوده که سه سال بنده رو دارن میدوونند از نظره قانونی بی تی اس آیا 6 ماه زمان نیاز داره.. دادنه اطلاعات شاکی به مجرم درسته..الان من باید چکار کنم که حقم ضایع نشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید به قرار منع تعقیب اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای راهنمایی نیاز به توضیحات بیشتر است جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید