مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند تک برگی

با سلام خدمت سروران گرامی.من سال 95 زمینی را بابت 100 سکه مهریه خودم از شوهر سابقم گرفته ام و قولنامه تنظیم کردیم.در ان زمان زمین دارای سند نبوده و دست دارمی بوده.بعد از 1سال شوهرم بدون هماهنگی و اطلاع من و با قولنامه قبلی رفته سند تک برگی بنام خودش گرفته و در این 3سال من کلا بیخبر بوده ام و الان متوجه شدم.الانم میخوام سند بنام من بزنه ولی انجام نمیده.بنظر شما من باید چیکار کنم؟چطور سند را بنام خودم بگیرم؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، نیاز به بررسی قولنامه می باشد. میتوانید درخواست ابطال سند رسمی دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید قرارداد شما مطالعه گردد تا نوع عقد مشخص گردد و سپس با توجه به نوع عقد ، دادخواست مناسب را اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به حضور در دفترخانه و تنظیم سندرسمی را علیه همسرتان درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید و البته موضوع میتواند جنبه کیفری در حکم کلاهبرداری هم داشته باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام او را به انتقال را از دادگاه بخواهید