مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند تک برگ

سلام خسته نباشیددرچه صورتی میشودسندتک برگ ملک مشاع روباطل کردوبنام کسی دیگه صادرکردایا باداشتن وکالت فروش این حق رودارند؟؟چگونه میتوانم به حقم برسم ملک فروش رفته وبه من پولی داده نشدمن وکالت فروش روداده بودم نه به این نتیجه مبهم وسردرگم بمانم میتونم شاکی اون کسی بشم که الان سندروبنامش کردن یا شاکی ثبت املاک واسنادهمون شهر.؟؟باتشکروسپاس فروان ازراهنمایی شما؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر انتقال صورت گرفته کالت‌نامه‌ای می‌باشد که شما داده‌اید در این صورت انتقال قانونی و می‌توانید به وکیل مراجعه کنید

در غیر این صورت حق ابطال سند برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکانپذیر است
فروشنده ملک با مراجعه به دفتر اسناد رسمی میتواند ملک را انتقال بدهد و سند تک برگ جدید صادر و به اسم خریدار منتقل خواهد شد

جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی قرارداد و گفتگوی متقابل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حدوداختیارات‌ وکالتنامه حائز اهمیت است.
با شرایطی امکان ابطال وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قولنامه‌ای با شخص دیگر تنظیم نمایید و دادخواست اعلام بطلان معامله ابطال سند رسمی مطرح نمایید و همچنین افراد و مالکین جدید نیز طرف دعوی خود قرار دهید

یک وکیل

سوال شما مبهم وکلی است بهتر است بیشتر توضی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید دادخواست ابطال سند رسمی بدهید