مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 هم بدوی و هم تجدید نظرودرخواست تبدیل قلع به جریمه نقدی

سلام علیکم. بنده درحال ساخت ساختمانی در شهر گرگان عدالت 88 هستم که برای ساخت 5 طبقه پروانه داشته و طبقه 6 را فقط ستون گذاری کرده حال از سوی شهرداری دستور قلع طبقه 6 در مرحله بدوی و تجدید نظر به صورت قطعی صادر شده و این در حالی هست که در مجاورت ساختمان ما طبقه 6 و 7 را ماده 100 گرفته و در حال ساخت میباشد حال میخواهم مراتب اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری اعلام کرده و درخواست تبدیل قلع به جریمه نقدی را نمایم لطفاً راهنمايي بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر دیوان عدالت در استان محل سکونت خود مراجعه کنید و در مهلت قانونی شکایت خود را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت
دادخواست بدهید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بر اساس اینکه همسایه مجاور انجام داده موضوع را در دیوان مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی بر اساس پروانه ساختمانی و رعایت اصول معماری و شهرسازی نسبت به ساخت آپارتمان اقدام نمایید درهر صورت اعتراض از طریق دیوان عدالت اداری قابل اقدام است ولی نتیجه مشخص نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود تا بتوان راهنمایی کرد. از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید مراتب شکایت خود را در شعب دیوان ثبت کنید