مشاوره حقوقی رایگان - اتباع خارجی

باسلام و خسته نباشید کارشناس محترم من تبعه خارجی در عراق هستم و برای ثبت علائم تجاری اقدام کردم لذا کارشناسی که کار من را انجام میدهد می گوید که باید تایید کاربری ثبت ثنا داشته باشم بعد پیگیری کردم کارشناسان گفتن که مقدور نیست برای تبعه خارجی کاربری ثنا لازم نیست الان من تمام کار های ثبتی برندم در هوا معلق است خواهشمندم که به سوال من پاسخ بدهید متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره مالکیت صنعتی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله درست است اتباع خارجی نمی توانند اقدام به ثبت ثنا انجام بدهند و شما باید حضورا مراجعه و پیگیری نمایید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طی لایحه ای خطاب به رئیس اداره مالکیت صنعتی اعلام کنید که مطابق قانون ، اتباع خارجه نمی توانند ثبت ثنا کنند ولذا شما را از اینکار معاف کنند. رئیس اداره ذیل درخواست امضا کند. سپس به کارشناس مربوطه ارائه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر از طریق سفارتخانه موضوع را پیگیری نمایید