مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اتباع

سلام من یه دختر افغانستانی هستم میخوام با یه پسر ایرانی ازدواج کنم محضر گفته برای ثبت ازدواج دائم باید نامه ازدواجی از ناجا بگیرید رفتم ناجا گفتن باید کارتت تبدیل به گذرنامه بشه میخاستم بدونم چطور باید اقدام کنم از کجا شروع کنم که اول عقد دائم و رسمی کنم بعد برای تابعیت ایران اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای دریافت گذرنامه که می بایست به سفارت یا کنسولگری افغانستان مستقر در شهر خود مراجعه ودرخواست کنید پس از صدور گذرنامه وموجوز ازدواج وثبت واقعه ازدواج به صورت رسمی با مراجعه به ثبت احوال محل به تبع همسرتان به آسانی قادر به اخذ شناسنامه ایرانی خواهید شد موفق باشید