مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

با عرض سلام
میخاستم بپرسم ...چند ماه پیش یکی از دوستام تو سایت شرط بندی یه مبلغی برده بود و بعد از اون دیگه هم باز نکرد....الان تمام اون پولایی که تو سایت برده بود را خرج کرده ... اگه فردا از طریق یه قوه‌ای کارت‌هاش مسدود شه ...آیا دادگاه ازش خواهد خواست که تمامیه اون پولایی که برده است را باید برگرداند؟ ..در صورتی که هیچ پولی هم ندارد ... آیا در چنین صورتی چی خواهد شد ...؟
اخر اینکه اگه بخواهد بداند آیا پرونده‌ای در موردش باز شده یا ن باید به کدام سایت مراجعه کند ...هر کسی که بهتر راهنمایی کند ‌‌ارتباط تلفنی برقرار میکنم...با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای بار اول اگر متوجه شوند و حساب مسدود شود فقط تعهد میگیرند و حساب باز میشود.اگر بسته شد از طریق بانک مرجع مسدودی حساب مشخص میشود‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید
و اگر وارد سایت نشود مشکلی پیش نمیاد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می شود تا زمانی که حساب مسدود نگردیده دیگر وارد سایت های شرط بندی نگردد در غیر این صورت با تکرار آن حساب‌های مسدود خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان مجرم هستند و مشمول قانون تحصیل مال از طریق نامشروع است و جریمه میشود ربطی به وجود یا عدم وجود مبلغ هم ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام عمل شما قماربازی است و دارای
مجازات است ولی لازم نیست شما اعلام کنید که برنده بوده اید و پول برده اید و ...

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چه پول باشد یا نباشد مجازات جزاي نقدي خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سایت عدل ایران.اگر کسی شکایت کرده باشد ابلاغش پیامکی ارسال خواهد شد.