مشاوره حقوقی رایگان - منع خدمات سجلی

سلام وقت بخیر چن روز پیش رفتم ثبت احوال به من گفتن که منع خدمات سجلی شدین از طرف دادسرای نظای بخاطر فرار از سربازی حالا سوالی که از شما بزرگوار دارم اینه که امروز امتحانات گواهینامه پایه سوم قبول شدم ایا ممکن گواهینامه م واسم بیاد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محتمل است با توجه به منع خدمات احتمال آن که جلوی صدورگواهینامه شما نیز گرفته شود وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظر نمیرسد مشکلی وجود داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از پلیس 10 راهنملیی بگیرید چون ممکن است گواهینامه برایتان صادر نگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکل برای صدور گواهینامه ایجاد میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما جنبه حقوقی ندارد بلکه اداری ومربوط به روابط درون سازمانی است لذا از ارگان مربوطه سوال شود