مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیگناهی دستگیر شخصی ک باشماره مجازی ب گوشیم ارسال وازگوشی من ب دشمنم پیام تهدیدآمیز فرستاده؟؟؟

باسلام و خسته نباشید ببخشید
من مغازه دارم که شخصی که قبلا با بنده خصومت شخصی داشته و به همین دلیل به من فحاشی کرده بود و من ازش شکایت کردم دادگاه 2 میلیون جریمه براش جریمه صادر کرد مدت 1 سالی از اون ماجرا گذشته که یک شخص با نزدیکی و طرح رفاقت با بنده و البته با
نقشه قبلی مدت 3 ماه بعنوان مشتری درمغازه من رفت و آمد داشتند و یک شب که با
گوشی خودش با دروغ نشان میداد که با شخصی درحال مکالمه هست یک دفعه گوشی را
قطع کرد و به من گفت که بد موقع شارژ سیم کارتم تموم شد و از من تقاضای گرفتن تلفن همراهم را کرد و بنده هم بدون اطلاع از نیت ایشان موبایلم را بهش دادم و3 دقیقه بعد
تلفنم را به من داد که با گوشیم پیامی برای شخصی ک قبلا ازش شکایت کرده بودم وجریمه شده بود فرستادمنتهاباشماره مجازی و بلافاصله از گوشی من حذفش کرده بعد گذشت2ماه شخصی ک دشمن من بحساب میاد از من شکایت کرده الان من چطور میتونم بی گناهی خودم را ثابت کنم؟آیابدلیل وقت کمی ک گوشیم دست شخص موردنظر بوده ازطریق واتساپ برای من پیام را فرستاده وبعدکپی کرده وازطریق پیامک معمولی به اون شخص فرستاده من بتونم از طریق پلیس فتا اقدام به پرینت ازپیامهای واتساپم بگیرم که نشان بده این پیام فحاشی و تهدید به قتل اول ازشماره ای دیگه برای من ارسال شده و
بعد از از گوشی من کپی و برای شماره طرف ارسال شده است؟ اصلا شماره مجازی امکان ردیابیش هست یاخیر لطفا کمکم کنیدکه چگونه از این اتهام و تهمت ناروا بخوبی و خوشی گذر کنم منتظر جوابتون هستم باتشکر و خسته نباشید ❤❤❤

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بفرض که اثبات بشه از یه شماره مجازی پیامی به گوشی شما رسیده باشه ،ارسال پیامک توهین یا تهدید آمیز از خط شما صورت گرفته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.