مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت پیمانی به رسمی

با سلام...
بنده که بصورت پیمانی 5 ساله در نیروی انتظامی مشغول به خدمت بودم..سال 99 در حین انجام مراحل تغییر وضعیت مرا به دادسرا احضار نمودن.و به دلیل خرید اسلحه غیرمجاز(کلت)مبلغ 3میلیون تومان جریمه گردیدم و حال از خدمت منفک شده ام...میخواستم بدونم اگر به دیوان شکایت کنم باتوجه به اینکه مجازات جرممو کشیدم راهی هست برگردم سرکار
ممنون.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام دادخواست دیوان عدالت ...کار سختیه اما باید اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.