مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام چند سال پیش قبل فوت پدرم 2 واحد آپارتمان در طبقه سوم ساختمانی که ساخته بودو به نام من و برادرم در دفتر ثبت اسناد قولنامه کرده در متن قول نامه نوشته شده یک باب آپارتمان به متراژ 110 متر در طبقه سوم، ساختمان پدرم تشکیل شده از یه واحد که در زیر زمینه طبقه بالای اون مغازه و یه واحد روی مغازه درس شده حالا که پدرم فوت شده من و برادرم بر طبق قولنامه مدعی هستیم که طبقه بالای مغازه مال ما هست اما بقیه وراث قبول ندارن و میگن پشت بام مال شماست برین خودتون درس کنین بشینین طبقه سوم اونجاس میخواستم راهنماییم کنین چیکار کنیم؟ آپارتمان ما کجا میشه؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید قولنامه و دست نوشته ها خوانده شود تا پاسخ صحیح داده شود.

پرسشگر :

در قولنامه نوشته شده ی باب آپارتمان 110 متری در طبقه سوم به نام آقایx.. ازطرف آقایy..در ازای 5 میلیون واگذار شد که بعد از فوت آقای y،آقای xمیتونن مالک آپارتمان بشن یا بفروشن

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،متمرکزدرسوال شوید،دفترثبت اسنادقولنامه نمی نویسد!