مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل و مطالبه خسارت

پلاک مجاور منزلم چندطبقه ساخته ودیوار های منزل من دچار ترک های متعددی شده که در ابتدا تاحدودی طبیعی بنظر می امد اما حالا بعد گذشت یک سال وبیشتر شدن ترکها اسیب های وارده بررسی متوجه شدم بعلت تخلف ازمقررات شهرداری وعدم رعایت درز انقطاع این مشکل پیشامده حالاخواهشمندم چندسوالم را پاسخ دهید
1-(واحدها فروخته شده به افرادی دیگر که در این مسله دخالتی نداشتن )از چه کسی بایدشکایت کنم ادرس مالکین قدیم راندارم2-هم اسیب وخسارت دیدم وهم استحکام ساختمانم لطمه دیده واحتیاج به تقویت وصرف هزینه دارد برای تامین دلیل برای صدمه وارده به استحکام ساختمان تامین دلیلی جدا می خواهد یا کارشناسی جدا یا همان یک کارشناس رسمی کفایت میکند3-ایا برای طرح مطالبه خسارت نظر کارشناس نظام مهندسی نیاز است اصولا درچنین مواردی

پاسخ ها :

خسارت به ملک در اثر ساخت و ساز همسایه تامین دلیل مطالبه خسارت