مشاوره حقوقی رایگان - مهلت دریافت وام

سلام
من و همسرم سال 92 عقد کردیم. برای دریافت وام مدارک بردیم بانک و ثبت نام کردیم. مدارک ضامن رو هم بردیم هفته بعد که مراجعه کردیم گفتند برگه ضمانت ضامن رو گم کردند!!!! هر چه التماس و داد و فریاد کردیم هیچ کس بدامان نرسید رئیس بانک هم گفت کاریه که شده و نمیتونیم کاری انجام بدیم. بهمون وام ندادند.
الان میتونیم اقدام کنیم؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شاید بشه قانون خاصی ندارد هر سال یک دستور صادر میشه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه ب اهمیت برگه ضمانت توصیه میشود به جهت جلوگیری از تبعات بعدی به عنوان خیانت در امانت از بانک و کارمند مربوطه شکایت نمایید. .
و پس از ان درخواست خود جهت دریافت وامرا ثبت نمایید.