مشاوره حقوقی رایگان - خرید شراکتی یک پارکینگ

با سلام و خسته نباشید
من در یک مجتمع 5 واحده زنگی می کنم که دارای 7 پارکینگ است .
چندی پیش مالک واحد 2 که 3پارکینگ را در سند خود جای داده است ملک خود را فروخت و به ما پیشنهاد داد واحد 4 و 5 پارکینگی را که ما بین ما است را بخریم و مت هم توافق کردیم آن را برای راحتی پار خودروهای خود آن را به مبلغ 100 میلیون به صورت شراکتی 50 و 50 بخریم اکنون جهت ثبت پارکینگ در سند به مشکل برخورده ایم اداره ثبت می گوید بایستی این پارکینگ در یکی از سند های شما جای داده شود
که واحد 5 پارکینگ را در سند خود جای داد
اکنون راهنمایی کنید من که مبلغ 50 میلیون به عنوان شراکت وبرای سهولت در امر پارک کردن پرداخت نموده ام چه کار باید کنم. آیا با رفتن به یکی از دفاتر ثبتی و نوشتن یک قرارداد مابین دو واحد که این پارکینگ بطور شراکتی خریداری شده کافی است . لطفاً راهنمایی کنید ...با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اقرارنامه یا صلحنامه رسمی تنظیم شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند گفتگو است جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تنظیم قرارداد لازم است ولی
کافی نیست
و مالکی که پارکینگ در سند او ذکر شده است مالک پارکینگ محسوب میشود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید این مورد را دفاتر اسناد رسمی هم رسمی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شخص مذکور باید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی اقرارنامه ای مبنی بر اینکه پارکینگ به صورت مشارکتی فی مابین شما و شخص ایشان می باشد تنظیم تا در آینده دچار مشکل نگردید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اقرارنامه یا صلحنامه ای در این خصوص تنطیم نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید