مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان در رهن بانک

سلام.خسته نباشید.بنده یک سال پیش یک واحد خریداری نمودم و در ازای آن قسمتی را نقدا وقسمتی را چک دادم. فروشنده اول می‌گفت سند را یا آزاد می‌کنه یا محضری بهم تعهد میده وام را تا یک سال تمام تسویه وسند بهم میزند بنده تمام چک ها رو در وقت مقرر پاس کردم الان یک سالش تموم شده و زده زیر قولش نه بهم تعهد داده نه خونه رو از رهن آزاد می‌کنه در ضمن مبلغ ده میلیون جهت تنظیم سند گرو گذاشته و هفتاد میلیون ضرر وزیان برا فروشنده اگر نتونه سند رو در تاریخ مقرر واگذار کنه گذاشته حالا تکلیف بنده چیه لطفاً راهنماییم کنین

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر کاربر محترم جهت رفع ابهامات سوال و ارایه راهکار قانونی و حقوقی در خصوص قرارداد لطفا تماس بگیرید در خدمت هستم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید دادخواست فک رهن والزام به تنظیم سند علیه وی طرح کنید