مشاوره حقوقی رایگان - چگونه زندانی که مال معرفی کرده آزاد میشود؟

با سلام
محکوم الیه زندانی بوده و بعد از رد شدن اعسارش در زندان شخص ثالث زمینی معرفی کرده برای مزایده که کارشناس یک نفره قیمت زمین رو بالا کارشناسی کرده و ایشان آزاد شده! بنده با استعلام متوجه شدم که قیمت بسیار پایینتر بوده و کفاف بدهی ایشان را نمیدهد و سریعا تقاضای کارشناسی 3 نفره دادم. الان که ایشون آزاد هستن تکلیف بنده چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از کارشناسی اگر کمتر بود می توانید حکم جلب بگیرید