مشاوره حقوقی رایگان - کتک کاری با همسر

سلام من همسرم با مشت زدم پای چشمش و او از من شکایت کرد و به پزشک قانونی رفت و بعد قاضی گفت حدود 20 میلیون دیه باید بدم . میخواستم ببینم آیا محکومیت من به پرداخت دیه جزو سوابق کیفری به حساب می آید برای شرکت در مشاغل دولتی و خصوصی؟؟؟ آیا ممنوع الخروج نیز می شوم ؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر. اگر دیه راپر اخت نکنید حبس میشوید وسابقه می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

محکومیت قطعی کیفری در جرائم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی محروم می‌کند:
الف- هفت سال در محکومیت به مجازاتهای سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی
ب- سه سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده بیش از نصف دیه مجنی علیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه چهار
پ- دو سال در محکومیت به شلاق حدی، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده نصف دیه مجنیٌ علیه یا کمتر از آن باشد و حبس درجه پنج

تبصره 1- در غیر موارد فوق، مراتب محکومیت در پیشینه کیفری محکوم درج می‌شود لکن در گواهی‌های صادره از مراجع ذیربط منعکس نمی‌رسد مگر به درخواست مراجع قضائی برای تعیین یا بازنگری در مجازات
تبصره 2- در مورد جرائم قابل گذشت در صورتی که پس از صدور حکم قطعی با گذشت شاکی یا مدعی خصوصی، اجرای مجازات موقوف شود اثر تبعی آن نیز رفع می‌شود.
تبصره 3- در عفو و آزادی مشروط، اثر تبعی محکومیت پس از گذشت مدتهای فوق از زمان عفو یا اتمام مدت آزادی مشروط رفع می‌شود. محکوم در مدت زمان آزادی مشروط و همچنین در زمان اجرای حکم نیز از حقوق اجتماعی محروم می‌رسد.