مشاوره حقوقی رایگان - دائر بر مشارکت در تحصیل مال از طریق نامشروع

با سلام عرض ادب. کارت بانکی پسرم توسط هکر هک شده بود اطلاع هم نداشت چون از کارت استفاده میکرد در مورخه 1398/11/28 از کارت بانکی شخصی که ساکن اراک است مبلغ 5/000/000 ریال توسط هکر برداشت میشه وبه کارت بانکی پسرم واریز دوباره برداشت و به کارت دیگه واریز میشه تا کارت بانکی سه نفر انتقال مبلغ میشه درنهایت در اواخر سال 1399 ابلاغیه از دادگاه کیفری 2 مجتمع قضایی شهید مطهری تهران اومد رفتیم از خدمات قضایی پرسیدیم متوجه شدیم و زمان حساس کرونا بود پسرم را نفرستادم حکم غیابی صادر شده ماده 2 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری به مواد 018و تبصره ن و بند ب ان و 125 قانون مجازات اسلامی هرکدام از متهمان را به تحمیل شش ماه زندان حبس تعزیری و رد مال(مشترکا و بالثلاثه)در حق شاکی به مبلغ فوق محکوم می نماید از شاکی رضایت در دفترخانه رسمی گرفتم و توسط خودش به دفتر قضایی تحویل گردید و رسید دریافت کردیم و اصل رضایت نامه دست خودم است حالا برای 6 ماه زندان لازم است واخواهی بدیم اگر واخواهی ضروریت داشت آیا شهر خودمان میتونیم به دفتر قضایی تحویل بدیم یا باید به شعبه مربوطه در تهران بریم ممنون میشم راهنمائی لازم را لطف کنید تا به حال هیچ کدوم از افراد خانواده سابقه قضایی نداریم به جزء این مورد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.