مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت کامل ماشین سنگین

سلام خسته نباشید بنده یک دستگاه ماشین دهچرخ اقساطی در شرکت نفت خریداری کردم و فردی با من شریک شد ایشون فقط پول دادن بنده تمامی چک ها مدارک بنده و سند خانه در رهن شرکت نفت قرار گرفت بعد از پنچ سال که اقساط تمام شد شریک بنده از من شکایت کرده و گفت ایشون راننده من هست و تمام ماشین ما من است و گفت هیچ پولی به نداده من تمام مدارک چک ها و سند گذاشتم و درآمد شرکت نفت کامل مشخص هست که کامل این پول درامد من برای اقساط و هزینه ماشین و مقداری که می ماند بین خودم و ایشان تقسیم میکردم و هیچ گونه پولی به عنوان رانندگی خودم برنمیداشتم الان دادگاه با دو جلسه حکم به نفع شریک من صادر کرده بدون آنکه مدارک من را ببیند و ایشون هیچ مدارکی نداره چون فکر میکنم قاضی را خرید برای اینکه حکم را برگردانم یا قاضی راعوض بشه روی پرونده من چکار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید تجدیدنظرخواهی کنید و در دادگاه تجدیدنظر ان شاالله رای اول را نقض کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اصلا اینطور نیست برای چنین پرونده ای تهمت به قاصی نزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.