مشاوره حقوقی رایگان - چگونه دختر 4 ساله ام را در اسرع وقت از شوهرم بگيرم؟

با اينكه حضانت دختر تا 7 سال با مادر است ولي تا كنون به حقم نرسيده ام . شوهرم مرا از ملاقات فرزندم ( دختر 4 ساله )خودداري مي كند .يكبار درخواست دستور موقت بر استرداد طفل دادم شعبه سوم حقوقي شهرستان ايذه آن را رد كرد . درخواست اصلي استرداد طفل هم تا چند ماهي طول ميكشه. رفتم درخواست دستور موقت ملاقات طفل گرفتم . شوهرم چندين باره ممانعت ميكنه.به قاضي شعبه دوم حقوقي شهرستان ميگم. جواب ميده كاري از دستم ساخته نيست . ميخام بدانم ضمانت اجرايي دادنامه صادره كه در هفته ملاقات تعيين كرده چيست . چه كسي نظارت ميكنند . در حدود يكسالي كه از رفت و آمد در دادگاه ميگذرد هيچ اهميتي براي آنها نداريم . كه يك زن چه سختي را تحمل مي كند . در مرحله آخر شكايت از شوهرم كردم ولي نمي دانم آخر به بچه ام ميرسم يانه ؟ چكار كنم تا زودتر بچه ام را ببينم.باتشكر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام ممانعت همسرتان از ملاقات فرزند جرم است میتوانید از ایشان شکایت کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام طرح شکایت کنید و در با تعیین محل خاص یا گرفتن مأمور ملاقات امکانپذیر است