مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

باسلام. مدت مدت 3 سال خارج از کشور بودم پس از بازگشت یک ماه قبل به علت انقضای کارت بانکی خود به بانک جهت تعویض کارت مراجعه نمودم که متوجه مسدود شدن حساب بانکی توسط پلیس فتای استان ایلام شدم.شماره نامه را از بانک گرفته با پلیس فتای ایلام تماس گرفتم ولی در جواب گفتند که این کلاسه نامه مربوط به آنها نیست.به پلیس فتای محل اقامت خود هم (شهریار) مراجعه کردم جوابی نگرفتم. چه کاری باید انجام دهم .لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

از طريق پنل مشاوره تلفني تماس بگيريد شما را راهنمايي نمايم

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بانک و یا دادستانی کل پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا باید از بانک مجدد پیگیری کنید یا اینکه در سامانه ثنا چک کنید و یا اینکه به. دادستانی کل مراجعه کنید .حواستان باشد شماره کلاسه و تاریخ نامه ارسالی را صحیح بخوانید . اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از مرجع مسدود کننده پیگیری کنید