مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

اگر فرزندان پسر ملکی را از پدر خود 7 ساله اجاره کرده باشند به شرطی که در این مدت هر2 سال تمدید گردد اما در این میان پدر فوت کند تکلیف چیست
این را در نظر بگیرید در اجاره نامه قید شده هر ماه مبلغ خاصی به حساب بانکی موجر واریز شود ک فرزندان پسر به مفاد اجاره نامه عمل نکرده و هیچ فیش واریز به حسابی ندارند
نکته دیگر تاریخ تمدید اجاره نامه 3 ماه قبل از فوت مالک به اتمام رسیده ولی مالک به دلیل دریافت نکردن پول ان را تمدید سالانه نکرده است
ایا میتوان فرزند دختر اقدام به شکایت از فرزندان پسر کند و اجاره نامه را باطل کرد زیرا به مفاد ان عمل نشده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله هر یک از وراث میتواند برای تخلیه و اجره المثل ایام تصرف اقدام کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.